Service,
Onderhoud en
Data Recovery

Een nieuwe computer kopen is vaak de makkelijkste oplossing. Maar het is zo zonde van uw computer die nog prima mee kan als deze goed onderhouden word.
Wij kunnen u hier goed bij helpen bekijk hieronder de opties of neem contact met ons op.

SSD Upgrade

Laat ons uw computer weer sneller maken met een SSD upgrade

Upgrade van HDD naar SSD, voor zowel PC als laptop. 100% databehoud en 100% garantie dat uw PC 50% sneller word. Een mooie oplossing voor oudere PC’s / laptops een nieuw leven in te blazen.

Harde schijf laptop naar SSD upgrade

Al enige tijd kampte mijn laptop met het probleem dat deze zeer traag werd. Hierop heb ik Dennis ingeschakeld om te vragen of hij nog een oplossing wist.
Dennis vertelde mij dat een upgrade naar een SSD schijf dé oplossing was, en dat met behoud van al mijn data! Samen met Dennis heb ik gekeken naar een nieuwe SSD schijf welke bij mijn wensen paste. Nadat Dennis deze ge-installeerd had, kon ik mijn laptop weer bij hem ophalen. Onder genot van een kop koffie liet hij mij zien wat het verschil na de upgrade was en dat was heel goed! Dennis bedankt voor de snelle service en uitleg!

Onderhoud

Totaal onderhoud aan uw PC verlengt de levensduur van uw computer.

Totaal onderhoud voor PC / Laptop. Uw machine wordt softwarematig helemaal schoongemaakt van alle onnodige bestanden. Tevens controleren wij de status van alle hardware en zorgen we ervoor date de PC / Laptop weer vrij is van virussen en malware. Als alles softwarematig weer fris en fruitig is, dan controleren we alle hardware, dus in de PC / Laptop tevens maken we alles weer schoon en stofvrij. Indien nodig vervangen we de koelpasta van de processor.

Laptop reparatie

Tops service,
Zelf kom ik uit Limburg en heb mijn laptop opgestuurd naar Dennis. Hij startte namelijk niet meer op. Maar Dennis heeft hem weten te maken en nu kan ik hem gewoon weer gebruiken.
Tussendoor heb ik ook vaker een update ontvangen wat ze precies gaan doen.
Tevens ook weer netjes opgestuurd terug gekregen.
Snelle service, eerlijk en betrouwbaar voor een goede prijs!!! Gewoon top.

Data Recovery

Bent u data kwijt of is uw harde schijf defect?
Wij halen uw data weer terug!

Is uw HDD of geheugenkaart niet meer leesbaar? Dan is er nog geen paniek. Wij kunnen in veel gevallen de data terug halen. Voordat we met een data recovery beginnen doen wij eerst een check om te bepalen wat de kansen zijn. Schatten we de kans laag in of is de datadrager fysiek defect, dan reken wij geen vooronderzoekskosten. (Wel voorrijkosten)

Wij werken met het “No Cure No Pay” principe.

Dit houd in dat wanneer wij uw probleem niet kunnen oplossen u geen factuur zal ontvangen.