Reviews

Lees hier wat klanten van ons vonden en of ze tevreden waren met de dienstverlening.act met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zeggen anderen over ons

Klanten reviews

Dennis heeft voor ons een compleet nieuwe Sonos installatie geïnstalleerd thuis (Soundbar, 2x play one, 2x play 3 en de subwoofer). Na de installatie kregen wij als ”leken” een heldere uitleg hoe alles in zijn werk gaat. Dennis heeft veel geduld en weet alles goed over te brengen. Onze Sonos klinkt echt top in de oren zowel muziek als films op Netflix en TV van Ziggo!
Denfra is zeker aan te raden, prijs/kwaliteit dik op orde met deze jongens!

Wouter

Na ik wat problemen ondervond, met mijn desktop. Heeft Dennis er naar gekeken en ook wat hardware getest in zn eigen desktop. Hij kwam er achter dat mijn desktop verouderd was. En niet kon presteren wat ik wilde. Met nieuw hardware is het systeem weer op en top! Super service, erg vriendelijk en behulpzaam
AANRADER!

Robin

Mijn laptop is erg traag geworden door de jaren heen. Ik heb aan Dennis een advies gevraagd voor een nieuwe. Echter omdat ik enkel mail en op internet zo nu en dan kijk en internetbankieren doe, adviseerde Dennis mij een tablet. Samen hebben we gekeken welke tablet het beste bij mijn wens paste en daarna deze besteld. Dennis heeft de tablet gebruiksklaar gemaakt en ervoor gezorgd dat mijn email en alle benodigde apps erop stonden, ook heb ik een duidelijke uitleg gehad over de werking van de tablet. Zeer tevreden!

Lucia

Ik heb bij Dennis een nieuwe gamepc laten samenstellen waar ik de komende jaren mee vooruit wilde. Dennis gaf mij zeer goed advies en ik kwam zelfs nog goedkoper uit dan mijn eigen research op internet. De pc was na het bestellen van de onderdelen snel klaar ( 2 dagen ) ook bracht hij de pc bij mij thuis en gaf daarbij een uitgebreide uitleg.
De gamepc voldoet helemaal naar mijn verwachtingen! Ik kan alle dagelijkse games weer op de hoogste instellingen spelen.

Peter

Mijn laptop moest gerepareerd worden. Na een snelle en klantvriendelijke service werkt mijn laptop weer goed en is zelfs sneller dan voorheen! Ik werd tussendoor op de hoogte gehouden en er werd goed overlegd.

Sheila

Ik heb een zeer goede game pc laten bouwen door DenFra voor een zeer redelijk bedrag. De pc voldoet geheel naar mijn verwachting en ik zal hier lang plezier aan beleven! Bedankt!

Alex

Hele huis van ledverlichting voorzien, defecte dimmers vervangen en de saunalampen geinstalleerd. Vakwerk. Kan denfra van harte aanbevelen.

Gert van Dongen

Nieuwe smart tv aangeschaft en door DenFra laten installeren. Dit omdat ik er zelf geen verstand van heb. Snelle en vriendelijke service gekregen. En ….. heel veel geduldige uitleg.
Echt een aanrader voor iedereen die iets te installeren heeft.

Tony

Ik had een aantal vragen over mijn pc … wilde hem optimaal laten draaien.
Met een aantal veranderingen van mijn instellingen met volledige hulp van Dennis draait alles als een zonnetje:)

Patrick