Gaming PC

Gaming-systemen


Wat als u van computer spelletjes spelen houdt en op de allermooiste grafische weergave wilt spelen?
Dan komt u uit bij een Gaming computer. Een xbox of een Playstation is makkelijk in gebruik maar grafisch loopt het erg achter op de “PC” versie.
Doordat er ieder jaar nieuwe computer onderdelen uitkomen met de laatste technologie loopt de pc ver uit op alle gaming-consoles.
Dit heeft wel het nadeel dat het een dure hobby kan worden.
Maar hobbies mogen geld kosten, daarvoor krijgt u wel de ultieme beleving van uw games en bent u zo vertrokken in uw game-wereld.


Inhoud:

Klik op een link hieronder om gelijk naar het onderwerp te springen

Basis gaming-systeem
Mainstream gaming-systeem
High-end gaming-systeem


Basis gaming-systeem


 

Het basis gaming-systeem biedt een optimale mix tussen prijs en prestaties.

Dit systeem stelt u in staat om soepel op full HD te gamen. Uiteraard zult u niet alle schuifjes op maximaal kunnen zetten met anti aliasing vol aan, maar met wat minder eye-candy kunt u uitstekend uit de voeten met het basisgamesysteem die wij voor u kunnen samenstellen.

We richten ons met een basissysteem op AMD, dit is een goedkopere variant van Intel maar bied bijzonder snelle prestaties!

Samen kijken we welke games u wilt gaan spelen, en daar spelen wij met het samenstellen op in. Zo houden we de kosten laag.

**De pc wordt standaard geïnstalleerd met Windows 10**

 


Mainstream gaming-systeem


Met het mainstream gaming-systeem ben je in staat om alle nieuwe titels op hoge instellingen en hoge frame-rates te spelen, zelfs op hogere resoluties zoals 1440p.

Met dit systeem richten we ons op Intel processor, de iets duurdere variant van de AMD processor.

Intel staat er alom om bekend dat zij zeer krachtig zijn op gebied van mainstream gaming, ook zullen we met het mainstream systeem ons meer focussen op bijvoorbeeld een snellere m.2 SSD (Solid State Drive) en wat meer investeren in een snelle videokaart.

Op deze manier laad u bijvoorbeeld uw games supersnel en speelt u op de hoogste instellingen in full HD of 1440P op minimaal 60 tot 160 frames per seconde!

**De pc wordt standaard geïnstalleerd met Windows 10**


High-end gaming-systeem


Met het high end gaming-systeem bent u in staat om alle nieuwe titels op de hoogste instellingen en hoge frame-rates te spelen, zelfs een resolutie van 4K met een stabiele frame-rate tussen de 60 en 120!

Met dit systeem richten we ons op de nieuwste Intel i9 processor in combinatie met de nieuwste RTX 2080(TI) videokaarten van Nvidia.

Ook rusten we dit systeem uit met de supersnelle m.2 SSD (Solid State Drive) en zorgen we ervoor dat de processor goed gekoeld blijft dankzij de waterkoeling.

Met dit systeem bent u gegarandeerd de komende jaren zoet en hoeft u zich geen zorgen te maken met gamen in de toekomst. Dit systeem zal alle games feilloos kunnen draaien zonder haperingen!

**De pc wordt standaard geïnstalleerd met Windows 10**


Heeft u interesse in 1 van de bovenstaande pc’s?
Neem gerust contact met ons op om te kijken welk systeem het beste bij uw wensen past!