Review’s

Wat onze klanten als gemiddeld cijfer geven:

5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 14 reviews)
Perfect100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Onvoldoende0%
Slecht0%

Wat onze klanten over ons zeggen:

Sonos systeem geinstalleerd

5,0 rating
24 maart 2020

Dennis heeft voor ons een compleet nieuwe Sonos installatie geïnstalleerd thuis (Soundbar, 2x play one, 2x play 3 en de subwoofer). Na de installatie kregen wij als ”leken” een heldere uitleg hoe alles in zijn werk gaat. Dennis heeft veel geduld en weet alles goed over te brengen. Onze Sonos klinkt echt top in de oren zowel muziek als films op Netflix en TV van Ziggo!
Denfra is zeker aan te raden, prijs/kwaliteit dik op orde met deze jongens!

Wouter

Upgrades PC

5,0 rating
8 juli 2019

Na ik wat problemen ondervond, met mijn desktop. Heeft Dennis er naar gekeken en ook wat hardware getest in zn eigen desktop. Hij kwam er achter dat mijn desktop verouderd was. En niet kon presteren wat ik wilde. Met nieuw hardware is het systeem weer op en top! Super service, erg vriendelijk en behulpzaam
AANRADER!

Robin

Top service !!!

5,0 rating
18 juni 2019

Ik had een aantal vragen over mijn pc … wilde hem optimaal laten draaien.
Met een aantal veranderingen van mijn instellingen met volledige hulp van Dennis draait alles als een zonnetje:)

Patrick

Laptop reparatie

5,0 rating
21 januari 2019

Mijn laptop moest gerepareerd worden. Na een snelle en klantvriendelijke service werkt mijn laptop weer goed en is zelfs sneller dan voorheen! Ik werd tussendoor op de hoogte gehouden en er werd goed overlegd.

Sheila

Game pc laten bouwen

5,0 rating
9 januari 2019

Ik heb een zeer goede game pc laten bouwen door DenFra voor een zeer redelijk bedrag. De pc voldoet geheel naar mijn verwachting en ik zal hier lang plezier aan beleven! Bedankt!

Alex

Aanschaf Samsung Tablet

5,0 rating
9 januari 2019

Mijn laptop is erg traag geworden door de jaren heen. Ik heb aan Dennis een advies gevraagd voor een nieuwe. Echter omdat ik enkel mail en op internet zo nu en dan kijk en internetbankieren doe, adviseerde Dennis mij een tablet. Samen hebben we gekeken welke tablet het beste bij mijn wens paste en daarna deze besteld. Dennis heeft de tablet gebruiksklaar gemaakt en ervoor gezorgd dat mijn email en alle benodigde apps erop stonden, ook heb ik een duidelijke uitleg gehad over de werking van de tablet. Zeer tevreden!

Lucia

Laptop

5,0 rating
3 januari 2019

Tops service,
Zelf kom ik uit Limburg en heb mijn laptop opgestuurd naar Dennis. Hij startte namelijk niet meer op. Maar Dennis heeft hem weten te maken en nu kan ik hem gewoon weer gebruiken.
Tussendoor heb ik ook vaker een update ontvangen wat ze precies gaan doen.
Tevens ook weer netjes opgestuurd terug gekregen.
Snelle service, eerlijk en betrouwbaar voor een goede prijs!!! Gewoon top.

Samantha

Top Gast

5,0 rating
19 november 2018

Echt klasse hoe goed ik ben geholpen geen gezeur gehad met overschakelen van de een naar de nieuwe computer. Alles was al in orde gemaakt plug en play echt top kan niet anders zeggen, Mannen super bedankt en super blij met de computer en de laptop. Heel veel succes met de Business en mooie gezonde jaren toppers.

A.j Ravensbergen

website gemaakt voor mijn mobiele trimsalon

5,0 rating
18 november 2018

Wat een top team zijn deze 2 mannen! Ze hebben mijn hele site gebouwd! Zij komen met leuke ideeën . Luisteren goed naar de wens van de klant. Zijn super geduldig! Niks is ze teveel voor ze en je kan ze bijna letterlijk dag en nacht bereiken!
ECHT EEN AANRADER!!!!!!!!

Monique Monique's Dogplace

Alles werkt weer

5,0 rating
16 november 2018

Hele huis van ledverlichting voorzien, defecte dimmers vervangen en de saunalampen geinstalleerd. Vakwerk. Kan denfra van harte aanbevelen.

Gert Van Dongen

Harde schijf laptop naar SSD upgrade

5,0 rating
5 november 2018

Al enige tijd kampte mijn laptop met het probleem dat deze zeer traag werd. Hierop heb ik Dennis ingeschakeld om te vragen of hij nog een oplossing wist.
Dennis vertelde mij dat een upgrade naar een SSD schijf dé oplossing was, en dat met behoud van al mijn data! Samen met Dennis heb ik gekeken naar een nieuwe SSD schijf welke bij mijn wensen paste. Nadat Dennis deze ge-installeerd had, kon ik mijn laptop weer bij hem ophalen. Onder genot van een kop koffie liet hij mij zien wat het verschil na de upgrade was en dat was heel goed!
Dennis bedankt voor de snelle service en uitleg!

Martijn

Nieuwe laptop aangeschaft

5,0 rating
26 oktober 2018

Toen Frank lucht kreeg van mijn idee om een nieuwe laptop te kopen wist hij met zijn kennis mij snel te overtuigen dat ik het in de verkeerde hoek zocht. Binnen een dag had hij een veel beter voorstel voor me welk binnen mijn budget past en ook nog aan meer dan alle eisen voldeed. Ik was opzoek naar een pc voor video bewerking en Frank heeft hem gevonden. Ik heb hem besteld en naar hem laten versturen zodat hij alle onnodige rommel er af kon halen en de juiste programma’s er op kon zetten. Dit had hij zo gepiept zodat ik hem snel bij hem op kon komen halen. Leverde iedereen maar zulke service. Bedankt Frank

Alexander

Game pc gebouwd

5,0 rating
26 oktober 2018

Ongeveer 2 jaar geleden pc laten bouwen met complete software door Frank. Werkt nog steeds perfect en het word nu tijd voor een betere videokaart die eind deze maand ook door Frank geïnstalleerd zal worden, super vriendelijk en enorm veel kennis van pc en software👍👍

Ricardo

Vriendelijke service

4,0 rating
25 oktober 2018

Nieuwe smart tv aangeschaft en door DenFra laten installeren. Dit omdat ik er zelf geen verstand van heb. Snelle en vriendelijke service gekregen. En ….. heel veel geduldige uitleg.
Echt een aanrader voor iedereen die iets te installeren heeft.

Tony

Gamepc gebouwd

5,0 rating
24 oktober 2018

Ik heb bij Dennis een nieuwe gamepc laten samenstellen waar ik de komende jaren mee vooruit wilde. Dennis gaf mij zeer goed advies en ik kwam zelfs nog goedkoper uit dan mijn eigen research op internet. De pc was na het bestellen van de onderdelen snel klaar ( 2 dagen ) ook bracht hij de pc bij mij thuis en gaf daarbij een uitgebreide uitleg.
De gamepc voldoet helemaal naar mijn verwachtingen! Ik kan alle dagelijkse games weer op de hoogste instellingen spelen.

Peter

Heeft u ook een ervaring met ons? Hier kunt u uw ervaring beschrijven: